بنابراين گزارش رئيس انجمن کار فرمايان طلا و جواهر با حضور در اين نشست با اشاره به نبود تکنولوژي روز در تراش انواع سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و توليد زيور آلات سنتي گفت: در حال حاضر بيش از 7 کشور مطرح جهان در توليد اين محصولات به خوبي بر روي نيروي انساني کار آمد و بکارگيري تکنولوژي جديد سرمايه گذاري کردهاند.
عبادالله محمد ولي ادامه داد: نياز تحقيق و پژوهش بر روي علم تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و ساخت زيور آلات سنتي در کشور ما امروز بيش از پيش احساس ميشود.
وي تصريح کرد: در اين راستا ايجاد يک پژوهشکده قوي و برنامه ريزي اصولي براي رسيدن به نتايج مطلوب بيش از پيش احساس ميشود.
رئيس انجمن کار فرمايان طلا و جواهر با بيان اينکه امروز 4 هزار و 500 نفر در حوزه سخت طلا و جواهرات سنتي فعاليت ميکنند، اظهار داشت: اعطاي تسهيلات به موقع و مناسب به بخشي از اين فعالان آنها در انجام فعاليتشان جلو انداخته است.
محمد ولي در ادامه اظهار داشت: در بخش توليد انواع زيور آلات سنتي و سنگهاي حکاکي شده قيمتي و نيمه قيمتي ظرفيت خوبي در کشور ما وجود دارد.
اين مقام مسئول اضافه کرد: فعاليت هنرمندان و صنعتگران اين بخش در حالي ادامه دارد که از نظر تخصيص تسهيلات بانکي وضعيت مناسبي نداشته و با موانعي روبرو هستند.
رئيس انجمن کار فرمايان طلا و جواهر افزود: اختصاص تسهيلات به هنرمندان و صنعتگران اين عرصه ورود تکنولوژيهاي جديد و کار آمد را امکان پذيرتر ميکند.
عبادالله محمد ولي تأکيد کرد: هنرمندان و صنعتگران تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و زيور آلات سنتي راه صدور اين توليدات به کشورهاي ديگر را نميشناسند به همين منظور حضور آنها در نمايشگاههاي بين المللي بسيار راه گشا خواهد بود.
محمد نگيني هنرمند طراحي بر روي سنگهاي قيمتي نيز با بيان اينکه اميدوارم در توليد سنگهاي قيمتي به ماشين آلات مدرن و صنعتي دسترسي پيدا کنيم، گفت: ورود اين بخش از تکنولوژي هنرمندان ما را به توليد و ادامه فعاليت در اين بخش اميدوار ميکند.
اين صنعتگر برجسته خاطرنشان کرد: بخش مهمي از هنرمندان اين عرصه به دليل علاقه خاص که به کشورشان دارند همچنان با امکانات اوليه و با ذوق ويژهاي فعاليت ميکنند و حمايت از آنها در ادامه حيات هنريشان موثر است.
111/
انتهای پیام/